Nijverheidstraat 2d

4143 HM Leerdam

+31 (0)345 47 00 30

Klantenservice en verkoop

Ma - vr: 9:00 - 17:30

HPD neemt 6 nieuwe Euro 6 trekkers in ontvangst

Holland Parts Distribution heeft 6 nieuwe Euro 6 trekkers in ontvangst genomen. De VolvoFM trekkers zijn aangenomen door Commercieel Directeur Rene Nijenbrinks van HPD en Algemeen Directeur van A7Logistics in Veendam. De overige 3 VolvoFM trekkers en 3 Renault trekkers worden binnenkort afgeleverd.

VolvoFM trekkers

Volgens Rene Nijenbrinks is de keuze op de VolvoFM trekkers gevallen vanwege de lage instap, de goede distributie eigenschappen en het lage geluidsniveau. Het geluidsniveau is zo laag door de speciale banden met het energielabel A. Hiernaast legt Harry van Dam van NIJWA Groep uit dat de nieuwste VolvoFM trekkers een lagere rolweerstand hebben. Waardoor ze ook minder CO2 uitstoten.

Een ander voordeel is dat de VolvoFM trekkers voorzien zijn van snelheidsbegrenzing en een automatische transmissie. Door deze functies wordt er op het meest ideale moment overgeschakeld. Hierdoor wordt onnodig brandstofverbruik voorkomen, aldus van Dam. Hiernaast zijn de trekkers ook voorzien van spoilers op het dak en op de zijkant van de wagens. Wat ook gunstig is voor het brandstofverbruik.

Service onderhoud

De nieuwe trekkers worden voor zowel de dag- als nachtdistributie ingezet. Door dit intensieve gebruik wordt het serviceonderhoud verzorgd door de NIJWA Groep samen met Volvo dealer van Dijk Groep. HPD/A7 heeft al meer dan 12 jaar een plezierige en constructieve samenwerking met deze partijen.

Heeft u vraag of wilt u meer weten over onze nieuwe trekkers? Neem gerust contact met ons op.