Nummer 1 in nachtdistributie

Sleutelhouder van ruim 1800 adressen in Nederland en België

BENELUX
Eén distributiepartner met onbegrensde mogelijkheden

Voor zowel nacht als dag transport geldt dat wij de volledige Benelux bedienen met onze eigen fleet. HPD levert snel en betrouwbaar en onze chauffeurs kennen (ook lokaal) de weg. Wat u daarvan merkt is dit: vandaag besteld, morgen in huis.

Ons pakketnetwerk beslaat de gehele Benelux en kent ruim 60 depots. Service als het gaat om uw e-commerce activiteiten, inclusief volledige Track&Trace, is daardoor mogelijk. Vele opdrachtgevers en organisaties maken al gebruik van deze en andere hyper-efficiënte diensten die HPD biedt.

Altijd inzicht

Het nacht en dag sorteren en crossdocken vanaf onze centrale HUB in Leerdam, maakt onze mogelijkheden onbegrensd. Klanten boeken zowel nacht als dag zendingen eenvoudig en snel in één en hetzelfde verzendportal. Over de Track&Trace informatie beschikt u met slechts één druk op de knop. Ook het automatisch koppelen met uw ERP, WMS of TMS systeem is mogelijk via onze API.

Een offerte gericht op uw eigen vervoersbehoeftes, zodat we ook uw organisatie kunnen ontzorgen met een one-stop-shop voor zowel uw nacht als dag zendingen, maken we graag!