Nummer 1 in nachtdistributie

Sleutelhouder van ruim 1800 adressen in Nederland en België

Complete lading
Denken in oplossingen

HPD denkt in oplossingen en we doen wat we beloven. Daarop vertrouwen opdrachtgevers in de automotive, groothandels- en autoglasbedrijven en serviceorganisaties al jaren.

Full Truckload

Denken in oplossingen betekent ook dat we klanten helpen met hun full truck loads (FTL). Dit kan gelden voor volle vrachten binnen de BeNeLux of Europa, maar ook voor vaste nachttrajecten.

Het verzorgen van complete bevoorrading van distributiecentra in de Benelux doormiddel van full truck loads behoort tot de mogelijkheden, maar ook voor deelladingen is HPD úw partner onderweg.

Deellading? Maatwerk!

Zo verrassend moeilijk als het vinden van een distributeur voor een deellading (LTL) is, zo verrassend eenvoudig én betaalbaar zijn de mogelijkheden van HPD. Voor wie zijn deellading tegen een redelijk tarief en met de grootste zorg wil laten vervoeren, LTL van HPD is dé oplossing. Maatwerk onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde condities als volledige ladingen. Afgesproken.

Alles onder controle

Het proces van het ompakken/laden en sorteren van ladingen nemen onze professionals volledig over. Zo nemen wij een last weg bij onze opdrachtgevers en het stelt ons in staat om ons werk te doen zoals wij dat gewend zijn; met de grootste zorg en aandacht.