Nummer 1 in nachtdistributie

Sleutelhouder van ruim 1800 adressen in Nederland en België

TRack&Trace
Volg uw pakket

Vul uw zendingnummer en postcode in

 

Met Track & Trace volgt u eenvoudig uw pakket. Vul uw Track & Trace code en postcode in en zie direct wat de verzendstatus van uw pakket is.

Hou er als klant rekenschap mee dat een code oranje en/of rood kunnen leiden tot vertragingen in de aflevering.

Nachtlevering

Indien er in de nacht om welke reden dan ook niet afgeleverd kan worden krijgt u van ons voor 09:00 een melding. Uiteraard kunt u in de track & trace de meest actuele status realtime zien.

DAGLEVERING

Indien de geadresseerde niet thuis is dan proberen wij altijd uw zending bij de buren van de geadresseerde af te leveren. Onze chauffeur doet dan een kaartje in de bus waar de zending voor de geadresseerde werd afgeleverd. Zo proberen wij er alles aan te doen om uw pakket op tijd af te leveren.

Afspraak voor 2e levering

Als het ook niet mogelijk is om uw zending bij de buren van de geadresseerde af te leveren dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat een QR code waarmee men uitkomt op de track & trace website om een nieuwe afleverafspraak te maken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw zending ten alle tijde bij de geadresseerde wordt afgeleverd.

MailPacks/kaarten

Wij leveren ook MailPacks af of kaarten af die wij direct in de brievenbus afleveren. Deze MailPacks of kaarten zijn voorzien van een GPS registratie. Voor deze zendingen belt onze chauffeur niet aan! Heeft uw geadresseerde een buiten-brievenbus of een brievenbus in een portiek of portaal dan is het MailPack of de kaart mogelijk wél afgeleverd zonder dat de geadresseerde dat weet. Echter kunt u dus wel inzien dat uw pakket is afgeleverd, en dat is wel zo fijn.